06-08: Derde Come on!

0
284

Derde Come on! – muziekmiddag met Open podium en Karaoke bij Ankomm’n op zondag 6 augustus

Gastgalerij Ankomm’n organiseert voor de derde keer een Come on! – gezellige muziekmiddag op zondag 6 augustus en iedereen is welkom! Ankomm’n is die dag als gebruikelijk open vanaf 09.30. Come on! begint die dag om 15.00 uur en is rond 17.00 uur afgelopen. Je kunt meedoen en meezingen met of eenvoudigweg genieten van allerlei muzikale talenten uit Winterswijk en omgeving. En de entree is nog vrij ook!

Meedoen?
Er zijn twee mogelijkheden. De eerste is (weer) meedoen met het Open podium en je krijgt dan – in overleg met Rob, de presentator van dienst – ruimte om één of meer songs ten gehore te brengen, terwijl je jezelf begeleidt op één of meer muziekinstrumenten. Dat kan als solist maar ook met een klein gezelschap. Aanmelden kan tot uiterlijk 5 augustus twee uur. Er is een klein PA beschikbaar.
En je kunt nu ook meedoen aan de Karaoke. Aanmelden kan tot op de dag zelf nog, tot 14.45 uur. Er zijn meer dan 1000 titels beschikbaar. Speciaal voor hen die altijd al een keer wilde zingen voor een ‘knus’ publiek en voor hen die dit misschien al vaker gedaan hebben.

Meezingen en genieten
Het is altijd fijn als je als publiek de muziek kent en mee kunt zingen met en genieten van bekende nummers. Daarom is het ook mogelijk die dag persoonlijke verzoeknummers aan te vragen. We zullen dan proberen of er deelnemers zijn die dat nummer kunnen zingen en/of spelen. Aanmelden kan vanaf nu bij presentator Rob de Visser (06-53176427), of een e-mail sturen aan rob@korenmaat.info