Bargerpaske Bon Bonnie Beach 8b

0
2256

Dinsdagavond 5 juli voerden de kinderen van OBS Bargerpaske hun eindmusical Bon Bonnie Beach op voor hun ouders, broertjes, zusjes en opa’s en oma’s. En de leerkrachten van de school. De musical ging over het volgende: Op het luxe schip The Pacific Cruise verheugde iedereen zich op een vakantie langs tropische, witte stranden en palmbomen. Maar helaas… Het schip liep vast op een rots. Iedereen moest van boord en naar het dichtstbijzijnde eiland. De gestrande reizigers dachten dan ook dat ze op een onbewoond eiland terecht waren gekomen. Dan spoelen er opeens allemaal dozen bonbons aan op het strand. Onbewoond…helemaal niet. Op hetzelfde eiland stond een luxe Tiki Tiki Resort waar rijke gasten verbleven en werden vermaakt  met verschillende activiteiten zoals onderwater karaoke en aquagolf. Ook kon men met excursie naar het onbewoonde gedeelte van het eiland. Er gebeuren rare dingen op het eiland. Het was een mooie musical door het goede spel van de kinderen.

Fotoreportage: Anke Lobeek