2016-08-08 39ste Winkieweek van start gegaan

0
1144

Maandagmorgen zijn om half tien de poorten geopend voor de kinderen die aan Winkie meedoen. Voor de kleine kinderen is er de   “kleuterstad” en voor de grotere kinderen “kinderstad”. De kinderen kunnen hier de hele week samen met de vele vrijwilligers hutten bouwen, in het springkussen, in de draaimolen, vlag maken en knutselen. En bij kleuterstad kunnen de kinderen ook steppen, fietsen en schminken. Maandag is ook de dag dat er de wijkfoto’s gemaakt worden en middenin het maken van deze foto’s moest er geëvacueerd worden. Dit voor het geval een keer echt nodig mocht zijn bijv. bij onweer, etc. Ook wordt op maandag de burgemeester gekozen. En dit jaar is dat Roos geworden die in wijk 20 zit. Morgen word ze als burgemeester geïnstalleerd.