2017-11-04 Arjan Sellink nieuwe prins van Carnavalsvereniging de Knorrepotten

0
728

Op zaterdagavond 4 november hield Carnavalsvereniging de Knorrepotten hun jaarlijkse buuravond . In zaal de Eendracht kwamen deze avond alle knorrepotten bij elkaar om te genieten van eengezellige avond. De avond begon om 20.11 uur met enkele officiële zaken, zo werd er afscheidgenomen van drie leden van de Raad van 11. Er werd afscheid genomen van Gerard te Kortschot, Wilfried Pierik en Peter Smeek. Zij stoppen bij de vereniging als raad van 11 leden maar zullen op de achtergrond nog wel actief blijven in de technische commissie. Maar als er een aantal stoppen komen er ook een aantal terug de vereniging maakte dan ook bekend dat Joanne Schuurmans en Frank Thiele zitting gaan nemen in de raad van 11. Natuurlijk werd er deze avond afscheid genomen van het prinsenpaar van 2016/2017 Prins Roy en adjudant Koen, zodat zij plaats konden maken voor het nieuwe prinsenpaar 2017/2018. Het prinsenpaar van 2017/2018 zijn Prins Arjan Sellink en zijn
adjudant Barry Raben. Deze twee mannen zullen het komende carnavalsjaar de scepter zwaaien over Knorrepottendorp. Wij wensen de mannen succes en heel veel plezier het komende jaar. Buiten deze verplichtingen was het natuurlijk ook weer lachten geblazen met de diverse buutreedners. Zo konden de mensen genieten van onze eigen Han van de Kapper, Koop Drost, de scherpe Jorlan Manders en de uit den Haag afkomstige Mino van Nassau. De Knorrepotten kunnen terug kijken op een gezellige avond.

Fotoreportage: Astrid Tiggeloven