2017-11-18 Intocht Sint Nicolaas

0
1599

Direct na zijn aankomst in Dokkum kwam Sinterklaas met zijn gevolg toch naar Winterswijk. Op zaterdag 18 november om 13:40 uur arriveerde de Goedheiligman en zijn pieten op het treinstation van Winterswijk. Vanaf dat moment werd de plaats tijdelijk omgedoopt tot Sinterswijk en is er niets wat het leukste kinderfeest van het jaar in de weg zal staan; of toch ….???Vanaf het station vertrok het gezelschap, onder begeleiding van de pietenband, richting het Oude Raadhuis, alwaar Burgemeester Joris Bengevoord hen rond 14:15 uur van harte welkom heette. Voorafgaand maakte de DJ piet er bij het Oude Raadshuis alvast een groot muzikaal feest van. Na de ontvangst op het bordes gingen ze met de hele club achter de muziek aan. De trouwe schimmel Amerigo bracht de Sint door alle winkelstraten om iedereen te begroeten.

Fotoreportage: Marco Lobeek

Fotoreportage: Luuk Holtrop

Fotoreportage: Janneke en Alex van der Galiën