2017-11-25 Rosenhaege: Advent in Europa

0
651
Op Zaterdag 25 november kon men kerstsfeer proeven en beleven bij Rosenhaege. Advent in Europa. De temperatuur is er al naar, nu alleen nog de witte sneeuw. Op een geweldige, landelijke locatie wordt je warm welkom geheten. Op de achtergrond klinken de midwinterhoorns. In geheel landelijke stijl staan diverse ondernemers in een absoluut sfeervolle ingerichte tent je op te wachten met brocante, houten speelgoed, sieraden, bakproducten, tafellinnen, Gobelin kussens, kransen en streekproducten. Genieten in het Wintercafe van warme wafels, marshmallows, chocolademelk, appeltaart met warme vanillestokje, soep en Gluhwein. Heerlijk dichtbij, een fijn warm kerstwelkom bij Rosenhaege, aan de Bekeringweg 8 te Winterswijk-Kotten. Morgen zondag 26 november kan men er ook nog heen van 10.30 uur tot 18.00 uur.
Fotoreportage: Esther Reijrink