2018-02-14 Rotary Winterswijk organiseerde Legodag

0
732

Op woensdag 14 februari organiseerde Rotary Winterswijk voor de kinderen van 5 tot 12 jaar een lego bouwwedstrijd in theater de Storm. Ieder uur beoordeelde een jury de bouwwerken, waarbij leuke prijsjes te winnen waren. Rotary Winterswijk heeft voor de azc kinderen te Winterswijk entreekaarten beschikbaar gesteld voor de Rotary Lego middag in de Storm. 33 enthousiaste kinderen zijn vandaag naar de Rotary lego middag in de Storm geweest. Alle kinderen ontvingen een bouwplaat waarmee ze een uur lang creatief een eigen Lego bouwcreatie konden maken wat vervolgens werd beoordeeld door een deskundige vakjury. Eén van de jonge azc bewoonsters ontving een prijsje voor haar Lego bouwcreatie.Na deze geslaagde dag ontving ieder kind nog een leuk presentje om mee naar huis te nemen. Namens azc Winterswijk – Yvonne Sheridan (programmabegeleidster COA) en Manuela Betting (vrijwilligster Zoef)

Fotoreportage: Janneke van der Galiën

Fotoreportage: Esther Reijrink