2018-02-23 Open huis voor alle Winterswijkers

0
1348

Vrijdag 23 februari was er een inloopmiddag voor alle Winterswijkers. Tussen 16.00 en 19.00 uur was iedereen van harte welkom! Met welke organisaties kon je zoal kennismaken? Behalve de Winterswijkse Uitdaging en het Vrijwilligerspunt zijn dat: Klussendienst Winterswijk, Perron8, Humanitas Tandem, Speelgoedbank, ’t Stekkie, Schildersgroep West, Vriendencafé, Stichting Present, Project aan de Slag, Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland, Wentersgoud.

Wuh staat voor Winterswijk(ers) Uw huis oftewel een plek waar alle Winterswijkers en maatschappelijke organisaties terechtkunnen. Dus niet alleen stichtingen en verenigingen maar ook burgers met initiatieven die vanuit WUh activiteiten willen ontplooien. Er is een mooie grote centrale hal en er zijn flexplekken, vergaderplekken maar ook kantoren die gebruikt kunnen worden. Wil je weten wanneer je bij hen terecht kan? Kijk op https://wijwinterswijk.nl/vrijwilligerspunt/agenda/ en reserveer via wuhreserveren@vpwinterswijk.nl. Heb je vragen of wil je meer info? Loop gerust eens binnen en vraag naar Ria Bussink of Harrie Garritsen. Dat kan op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot12.00 uur. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@winterswijkseuitdaging.nl of bellen: 0543-20 00 26.

Fotoreportage: Esther Reijrink