2018-03-29 Musical Kamp Wenters

0
1077

Op donderdag 29 maart werd er ’s middags en ’s avonds de musical Kamp Wenters opgevoerd. Het hele verhaal was een groot hilarische toneelspel van allemaal dingen die zich op en rond Kamp Wenters afspeelden. Dit werd gedaan door  leerlingen, verschillende ouders en leerkrachten. Dit naar aanleiding van het 70 jaar bestaan van Kamp Wenters op Vlieland. Voor deze musical hebben zich veel mensen ingezet om de musical te organiseren. Alle scholen van de Sopow groep deden mee en brachten het tot een groot succes. Monique kreeg naar de opvoering bloemen voor het opzetten van de musical. De camping eigenaren uit vlieland hebben een boek gekregen, deze is te koop. En er is een dvd gemaakt en ook deze is te koop. Het was uit verkocht …

Fotoreportage: Janneke van der Galiën