2018-09-02: Vertelfestival in Zieuwent

0
570
Ligt het aan de laagdrempeligheid, de verrassende locaties of juist aan de gezellige nazit dat het Vertelfestival vorig jaar zo’n enorm succes was? Voor de organisatie was het een enorme stimulans om op zondagmiddag 2 september de voorstellingen met als thema ‘Griezelig’ op te voeren. De organisatie ontving veel positieve reacties op het festival. “Zowel kinderen als ouders reageerden allemaal erg enthousiast en bleven na afloop nog een hele poos op het veld hangen omdat het zo gezellig was. De kinderen kregen ranja en een snoepje aangeboden, voor de volwassenen was er tegen een kleine vergoeding koffie of een ander drankje verkrijgbaar. We bieden dit festival gratis aan om het zo laagdrempelig mogelijk te houden. Toch wilden in voorgaande edities een aantal bezoekers een kleine financiële bijdrage doen; daarom hebben we dit jaar voor het eerst een bus waar mensen een vrije gift in kwijt kunnen.”  Het Vertelfestival vond plaats op zondag 2 september van 13.00 tot 15.00 uur op het terrein naast de speeltuin aan de Waareise in Zieuwent. Er waren vier voorstellingen voor groep 1 tot en met 4 en vier voorstellingen voor groep 5 tot en met 8. De voorstellingen vonden plaats op spannende locaties in Zieuwent, zijn op loopafstand en rolstoel-/rollator toegankelijk. Het festival was gratis toegankelijk voor iedereen.

Fotoreportage 1: Alex & Janneke van der Galiën

Fotoreportage 2: Alex & Janneke van der Galiën