Presentatie examenkandidaten

0
219
Foto: Jurgen Pillen

Openbare presentatie D examenkandidaten – Boogie Woogie 

Op maandag 28 mei, aanvang 19.30 uur, zullen vijf D – examenkandidaten van Boogie Woogie van dit cursusjaar zich in het openbaar presenteren. Alle kandidaten worden begeleid door het orkest waarvan zij lid zijn. Plaats van handeling is de concertzaal aan de Roelvinkstraat in Winterswijk. Op deze avond kan geluisterd worden naar de muzikale prestaties van Majbritt Westhoff, hobo ( Excelsior Winterswijk), Lot Winkelhorst, klarinet (Concordia Kotten), Jochem de Lange, trompet (Muziekvereniging Groenlo), Tim Meulenbeld, trompet (KWOV) en Frank Pardijs, euphonium (KWOV). Aan het eind van de avond worden de diploma’s uitgereikt. 

Het concert, een absolute aanrader voor toekomstige muzikanten maar uiteraard ook voor de echte liefhebber, is gratis toegankelijk en iedereen is van harte welkom!

Boogie Woogie – instituut voor kunst en cultuur – is hét centrum voor cultuureducatie in de regio Oost  Achterhoek en met name voor de gemeenten Aalten, Oost Gelre en Winterswijk. Het cultuurcentrum vervult een belangrijke rol in de muziekopleiding van muziekverenigingen, koren en particulieren. Meer informatie vindt u op de website: www.boogiewoogie.nl

Boogie Woogie, Instituut voor kunst & cultuur,
Roelvinkstraat 2 – Postbus 26 –  7100 AA  Winterswijk

Telefoon: 0543 – 51 55 69 E-mail: info@boogiewoogie.nl