Zauberflöte in Steengroeve

0
298

Steengroeve Theater bruist weer van activiteit!

Na een prachtige hete en vrije zomer zijn de activiteiten van het Steengroeve Theater weer voortvarend aan de gang gegaan. Eind september is de kaartverkoop gestart en inmiddels is de 2000 ste kaart alweer verkocht. Met name de belangstelling voor vrijdag 9 en zaterdag 10 augustus is gewoontegetrouw groot.
Voor de decorbouw groep “de gouden handjes” is nieuwe huisvesting gevonden en hun voorlopige ontwerpen worden onderling volop uitgewisseld. Daarna zullen de definitieve keuzes het daglicht zien. Maar ook de voorstelling zelf krijgt steeds meer inhoud. Er wordt hard gearrangeerd door Gerben Kruisselbrink en zijn arrangeurs en de verwachting is dat de stemtesten en audities in de komende maanden zullen gaan plaats vinden. Een enkele grote naam, als gastsolist, is inmiddels gecontracteerd. Regisseur Jasper Korving stort oeverloos ideeën over de inrichting van de groeve over de rand naar beneden zodat we zeker zijn dat we u ook komend jaar weer zullen verrassen.
Dertig jaar nadat de eerste die Zauberflöte de betovering regionaal liet landen is voor de voorstelling van 2019 vanuit het hele land belangstelling. Mozarts magisch meesterwerk beloofd volgend jaar door de unieke omgeving, de eigentijdse voorstelling en de weergaloze muziek voor iedereen een prachtige avond te worden.

Logo Zauberflöte