24-04: London Knights

0
89

The London Knights komen naar Aalten

Op woensdag avond 24 April zal ’t Noorden omgebouwd worden tot een echt vrouwen paradijs met The London Knights. The London Knights is de mannelijke strip formatie uit het Verenigd Koninkrijk. De formatie bestaat uit 5 prachtige mannen die een avondvullende show brengen, een feest dat de aanwezige vrouwen nooit meer zullen vergeten.

The London Knights zijn dankzij hun professioneel niveau altijd zeer succesvol. De nadruk van hun prestaties ligt vooral op entertainment, plezier en smaakvolle presentatie van mannelijke schoonheid. De avondvullende show is opgebouwd uit verschillende sprankelende acts waar de persoonlijkheid van elke London Knight zorgvuldig zal worden belicht. Mooi, ondeugend, sensationeel, mysterieus, erotisch en dynamisch: het is er allemaal op woensdag avond 24 april bij ’t Noorden! Na de show zullen The London Knights zich opfrissen om terug te komen voor het uitdelen van handtekeningen en een fotosessie. De foto’s zijn tegen betaling te verkrijgen. Dus dames die uit zijn op een gezellige, hilarische en ondeugende avond… mis het niet!
Informatie:
The London Knights treden op in Partycentrum ’t Noorden op woensdag avond 24 April 2019. De zaal is geopend vanaf 19:30 waar onze DJ zal draaien met swingende vrouwelijke hits en om 20:30 zal de show beginnen! In de voorverkoop kosten online kaarten €19,50 euro per stuk inclusief 2 consumptie munten (exclusief transactiekosten). Aan de kassa van het evenement zullen de kaarten €24,50 kosten inclusief 2 consumptie munten. Kijk voor meer informatie op www.het-noorden.com