25-01: TOP 2000 Event

0
248
TOP 2000-team

TOP 2000 pubquiz met live muziek

Muziek en kerk zijn al eeuwenlang verbonden. Vele internationale artiesten leerden er zingen, zoals Aretha Franklin en Whitney Houston. Op 25 januari is het jaarlijks terugkerende TOP2000-event van de Protestante Gemeente Winterswijk (PGW) de plek om in een gezellige café-sfeer de verdieping in te duiken. Presentatoren Ronald Gouw en Leander Grooten nemen de bezoeker mee op muziekavontuur.

Het event heeft een groei doorgemaakt in format en in bezoekers. Met verdiepende specials, live gasten die worden geïnterviewd en muzikanten die live muziek maken. Daarnaast is er een gezellige quiz met ludieke prijzen die wordt gespeeld via de smartphone app Kahoot.

Op 25 januari is er speciale aandacht voor de Molukse gemeenschap. Zij zijn het toonbeeld van inclusiviteit in de samenleving, maar ook van goede soul en gospelmuziek. Onder andere Daniel Sahuleka en Nikki Noya zijn voorbeelden van landelijk doorgebroken Molukse Winterswijkers.

Het gezellige en informatieve evenement met en over muziek is op 25 janauri in Ontmoetingscenturm Den Angang vanaf 20:00 uur (zaal open om 19:30 uur) aan de Markt 46 te Winterswijk. De entree, de hapjes en drankjes zijn gratis, maar er wordt een vrije gift gevraagd om de onkosten te dekken.