27-02: Alzheimer Café

0
74

Alzheimer Café Lichtenvoorde over juridische en financiële zaken bij dementie

Iemand met dementie verliest geleidelijk de grip op de wereld. Sommige beslissingen, kan je op een gegeven moment niet meer zelf nemen als de dementie ervoor zorgt dat je die grip op de wereld niet meer kunt vasthouden. Om toch jouw wensen en rechten te beschermen, kan je voordat de dementie toeslaat vastleggen wie welke beslissingen mag overnemen als je dat niet meer zelf kunt. Op deze avond komt een notaris van Hobbelink en Buitink uit Winterswijk in het Alzheimer Café. De notaris vertelt met kennis en ervaring over wat je moet regelen om je rechten te beschermen op zowel medisch als financieel gebied, als er sprake is van dementie.

Over het Alzheimer Café in Lichtenvoorde
De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Café in Lichtenvoorde op de vierde woensdag van de maand, voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighoudt.

Wanneer: woensdag 27 februari 2019
Waar: Grand Café van woonzorgcentrum Careaz Antoniushove, Rapenburgsestraat 33 in Lichtenvoorde.
Hoe laat: van 20.00 uur tot 21.30 uur (zaal open vanaf 19.30 uur), aanmelden is niet nodig.
Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411