29-09: Open KKlub

0
146
KKlup

Open huis in dé shop voor de gaafste interieur- en fashiontrends in Winterswijk

Tijdens de koopzondag op 29 september houdt interieur- en fashionwinkel kklup open huis. Tussen 12.00 en 17.00 uur is iedereen van harte welkom om te kijken wat kklup in huis heeft op het gebied van fashion, interieur en styling.

Fashion- en interieurwinkel kklup is inmiddels alweer een tijdje open, maar de afgelopen maanden is het team druk bezig geweest om de puntjes op de i te zetten. De winkel aan de Meddosestraat opende in november al haar deuren, maar achter de schermen is er nog hard doorgewerkt: “De winkel op de benedenverdieping is al even helemaal af, maar wat veel mensen niet weten is dat we de afgelopen maanden druk zijn geweest met het verbouwen van onze bovenverdieping. Hier hebben we een interieurshowroom ingericht waar we nog beter kunnen laten zien wat we in huis hebben”, aldus eigenaresse Sandra Kemkens.

Showroom en interieurstyling
Naast kleding, fashionaccessoires, meubels en woonaccessoires, richt kklup zich namelijk ook op woninginrichting en interieurstyling. Iedereen die een kleine of grote uitdaging heeft op het gebied van interieur, kan bij kklup terecht voor mondeling interieuradvies, maar ook een volledige restyling of metamorfose van huis of bedrijfsruimte. Sandra Kemkens: “In onze showroom is een volledige interieurbeleving te zien en indien wenselijk geven we een volledig interieuradvies: van de vloeren en raambekleding, tot de inrichting en woonaccessoires die het helemaal afmaken. En alles wat je in de showroom ziet, is uiteraard ook bij ons te koop.”

Over kklup
Kklup is dé shop voor de gaafste interieur- en fashiontrends in het oosten van Nederland. De winkel in Winterswijk draait om beleving, sfeer, service en alle aandacht voor hun klanten. Kklup houdt ervan om te inspireren en laat iedereen graag een eigen kijk op fashion en lifestyle zien. De winkel verkoopt kleding en interieur-items van o.a. HKliving, 10DAYS, Madam Stoltz, MOOST Wanted, Bodilson en BY-BAR.

De Open Kklup vindt plaats op zondag 29 september 2019 (koopzondag) bij kklup aan de Meddosestraat 5 in Winterswijk. Iedereen is tussen 12.00 en 17.00 uur van harte welkom om te komen kijken.