Expositie Joop Koopmanschap

0
264

‘Kijken met je ziel’, fotoexpositie van Joop Koopmanschap bij Ankomm’n

Van zondag 8 december t/m maandag 6 januari exposeert deze fotograaf & dichter bij gastgalerij Ankomm’n. Joop Koopmanschap heeft een bedrijf in Multimedia Producties. Naast zijn opdrachtenwerk maakt Joop Koopmanschap fotografisch werk speciaal voor exposities.

Tevens treedt hij regelmatig op met gedichten, al dan niet in combinatie met andere dichters.
Joop zegt over zijn werk: “Zowel mijn foto’s als gedichten hebben een gelaagdheid waar je even bij stil kunt blijven staan en die je aan het denken kunnen zetten. Foto’s exposeren gaat wat verder en dieper dan het swipen op instagram”.
U bent van harte uitgenodigd voor de opening op zondag 8 december om 14.30 uur waar Joop kort ingaat op zijn werken. Miquel Padros luistert met zijn muziek de opening op, hij improviseert op dwarsfluit. Als geen ander zal hij de sfeer van de expositie muzikaal weten te treffen. Op dinsdag 17 december 19.30 uur is een speciale avond waar Joop Koopmanschap gedichten voordraagt en over zijn fotowerk vertelt. Vrij entré, vrije gift is van harte welkom.

Kom tijdens de openingstijden van Ankomm’n voor onthaast kijken en luisteren op deze foto-expositie. Groepen die belangstelling hebben voor de Foto-expositie in combinatie met een voordracht kunnen contact opnemen met de exposant & dichter: Joop Koopmanschap 06 51 841 636 of informatie inwinnen bij Ankomm’n: Hans Hendriks / Anita Duenk.

Gedroomd landschap

Het ziet er zo idyllisch uit
Vanaf je stoel op het terras
Het strand de zon en de zee

Zie aan de rand van de waterlijn
De mannnen met hun handelswaar
Denken zij aan hun thuisland?

Of verlangen zij ook naar
Een toekomst in een nieuw
Gedroomd landschap?

Haven van Piraeus Griekenland, 9 juni 2012 ©Joop Koopmanschap

Gastgalerij Ankomm’n vindt u aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk-Corle, rijdt de Mentinkweg in vanaf Rondweg-west! Openingstijden do-vr-za-zo-ma van 09.30 – 17.00 uur. Tijdens de feestdagen gesloten op 1e en 2e Kerstdag en 31 dec, 1 en 2 januari.