Hyacintenactie Excelsior

0
244

Excelsior komt weer met hyacinten aan de deur

Op zaterdag 14 december aanstaande komen de leden van Muziekvereniging Excelsior weer langs de deur om hyacinten te verkopen. Mede door deze verkoop worden de muzikale activiteiten ondersteund.

Excelsior is een zeer actieve vereniging, maar deze activiteiten moeten ook worden bekostigd. Het afgelopen jaar heeft de vereniging onder andere een groots Bevrijdingsconcert op ’t Hilgelo georganiseerd, werden er naschoolse muzieklessen gegeven onder de naam Muziek & Zo, heeft slagwerkfestival Winterdrums plaatsgevonden, heeft de dansafdeling deelgenomen aan het NK dansen en zijn diverse jeugdconcerten gegeven Daarnaast organiseert Excelsior jaarlijks een theaterconcert, dit jaar onder de noemer Movie Highlights, in theater De Storm. Door de hyacintenverkoop hebben de inwoners van Winterswijk een mooi bloemetje voor de feestdagen in huis en Excelsior een extra bijdrage in de clubkas om alle activiteiten te bekostigen.

De leden gaan zaterdag 14 december vanaf 10.00 uur de straat op. De bollen kunnen ook zelf worden afgehaald bij de uitvalsbasis van Excelsior: MFA Pelkpark aan de Hakkelerkampstraat 55. De prijzen zijn 1,50 euro per stuk en vier stuks voor vijf euro.