6/7-10: Hamaland Cup

0
194

Kegelclub G.E.K. organiseert Hamaland Cup op 6 en 7 oktober

Kegelclub G.E.K. (Gezellig Even Kegelen) organiseert al weer voor de derde keer de Hamaland Cup. De Hamaland Cup is een jaarlijks kegeltoernooi dat dit jaar op zaterdag 6 en zondag 7 oktober gehouden wordt bij kegelcentrum Hamaland (Nijenhuis).
Kegelclub G.E.K. is de ‘jongste’ kegelclub in Winterswijk en bestaat nu drie jaar. Inmiddels zullen veel kegelaars kegelclub G.E.K. wel eens gezien, of in ieder geval gehoord, hebben. Er wordt met veel enthousiasme gekegeld en naast veel tijd en aandacht hebben ze dit enthousiasme ook in de voorbereiding van deze editie van de Hamaland Cup gestoken.
Bij de Hamaland Cup wordt er gewerkt met een bonussysteem waardoor iedere deelnemer en iedere deelnemende club evenveel kans heeft om te winnen. De Hamaland Cup bestaat uit vier dagdelen. Op deze dagdelen wordt er natuurlijk volop gekegeld en ieder dagdeel is er een verloting waarbij mooie prijzen te winnen zijn! Kegelclub G.E.K. is de bedrijven die de prijzen voor deze verloting beschikbaar hebben gesteld zeer dankbaar.
Belangstellenden zijn beide dagen welkom bij dit ‘te Gekke’ kegeltoernooi op 6 of 7 oktober.
Als de deelnemers er net zo’n zin in hebben als de organisatie komt het helemaal goed en wordt het weer een te GEK kegelweekend!