Afvalwaterzuiveringsproject

0
686
v.l.n.r.: Paul Geessinck, Maurice Nijrolder, John Luppens

Grootste opdracht in geschiedenis Colubris Environment bedrijvengroep. Afvalwaterzuiveringsproject in USA zorgt voor extra arbeidsplaatsen
Colubris Environment bedrijvengroep heeft samen met haar dochterbedrijven Redox Water Technology, Ingenieursbureau Schneider en een Amerikaanse partner een opdracht van  $ 12,5 miljoen dollar binnengehaald. Het bedrijf gaat een groot afvalwaterzuiveringsproject bij een vleesbedrijf in Michigan USA uitvoeren. Bij deze opdracht wordt de specialistische kennis en de technische apparatuur van Redox Water Technology en Ingenieursbureau Schneider gebruikt. Maurice Nijrolder, Commercieel Manager bij de Colubris Environment bedrijvengroep: “Wij zijn trots op de innovatieve kracht van onze bedrijven en de positieve inzet van de medewerkers. Hierdoor kunnen we dit soort unieke orders binnenhalen.” De dochterbedrijven zijn in de afgelopen crisisjaren steeds meer gaan samenwerken en dat heeft onder meer bijgedragen aan dit succes. “Door krachtenbundeling van de dochterbedrijven sluiten wij nu perfect aan op de vraag van de markt. Wij verwachten dan ook in de toekomst meer soortgelijke projecten uit te kunnen voeren. De grote order betekent ook dat we op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Onder andere komen er vacatures voor monteurs en engineers.”

Afvalwaterzuiveringsproject John Luppens, Proces Technoloog en Area Manager bij Redox Water Technology, heeft met Business Unit Manager Paul Geessinck en de ingenieurs van Ingenieursbureau Schneider dit prachtige project binnengehaald. “Het vleesbedrijf wilde bij de aanschaf van een waterzuiveringsinstallatie de kosten verminderen en verzekerd zijn dat de installatie blijft voldoen aan de normen onder alle denkbare omstandigheden. Met onze kennis van productieprocessen en het leveren van klantspecifieke oplossingen hebben wij naar de beste en voordeligste oplossing gekeken voor de lange termijn”, aldus John Luppens.

logo-production4Bedrijvengroep De Colubris Environment bedrijvengroep is een krachtige en solide bedrijvengroep die zich inzet voor een schone, gezonde en leefbare toekomst voor mens en natuur. Dit doen zij met nieuwe technologieën en duurzame oplossingen op het gebied van afvalwaterbehandeling, afvalrecycling en de biobased economy. De hoofdvestiging  in Winterswijk heeft daar vijf dochterondernemingen, te weten: Redox Water Technology, Ingenieursbureau Schneider, Redox Waste Recycling, Colubris Technologies en UCY Waste-Water to Energy. Dochteronderneming K-Pack Water Technology is gevestigd in Amersfoort. De bedrijven hebben allemaal hun eigen expertise. Meer informatie is te vinden op www.colubris-environment.nl.