Activiteiten Ankomm’n (2)

0
197

Orange op 4 november bij Ankomm’n

De jinge band Orange bestaat uit Sem Fukkink, Djill Peters, Maylo Tilleman en Maaike Weevers. Ze maken al zo’n anderhalf jaar samen muziek en hebben ook al een aantal keren opgetreden. Het repertoire is zeer gevarieerd van Coldplay tot U2. Zondag 4 november een optreden van Orange bij gastgalerij Ankomm’n vanaf 15.00 uur. Kom vooral even langs, vrij entré, vrije gift in hoge hoed is welkom. Gastgalerij Ankomm’n vindt u aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk-Corle. Tip, rijdt de Mentinkweg in vanaf de Rondweg-west.

Lezing Bas Steman 6 november bij Ankomm’n

Dinsdagavond 6 november 2018 organiseren Pauline van Veen uitvaartbegeleiding en platform ‘Jouw Laatste Levensfase’ een lezing met Bas Steman, de schrijver van het boek ‘Morgan, een liefde’. Een autobiografische roman over een verbijsterende ervaring. Een spannende zoektocht gedreven door een liefde die over de dood heen een weg probeert te vinden.

Bas Steman (1971) schreef o.m. de ‘belevingsbiografie’ Naakt in de orkaan over Ramses Shaffy en Tinus! Tinus! over Leontien van Moorsel. Fietste zelf wedstrijden met bekende renners in een tijd die ver achter ons ligt. Naast schrijver is Bas Steman ook dichter, regisseur en presentator bij Omroep Gelderland. Dinsdagavond 6 november is de inloop vanaf 19.30 uur en aanvang lezing om 20.00 uur. De kosten bedragen € 5,00 p.p. inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst. Het boek kunt u aanschaffen na de lezing a € 19,99 en laten signeren door Bas. Aanmelding is gewenst, via de website www.jouwlaatstelevensfase.nl/agenda, via email info@paulinevanveen.nl of telefonisch 06-18195023.
Ankomm’n kunt u vinden aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk – Corle. U kunt de Mentinkweg het best inrijden vanaf de Rondweg – West. Meer informatie op de website: www.jouwlaatstelevensfase.nl