Activiteiten Ankomm’n (2)

0
216

Stiltewandeling zaterdag 8 december bij gastgalerij Ankomm’n

Genieten in de natuur. De stiltewandeling, die Tanya Kraan vanaf gastgalerij Ankomm’n organiseert, is deze keer op zaterdag 8 december. De wandeling begint om 09:30 uur met een korte meditatie, waarna de groep 5 km in een rustig tempo loopt. Tijdens de wandeling wordt een aantal keren stilgestaan voor een gedichtje, een stiltemoment met meditatie en/of een bewustzijnsopdrachtje. Na afloop is er de mogelijkheid aan te schuiven bij een heerlijke brunch bij Ankomm’n.
De natuur, het weidse landschap, de puurheid die je ervaart, dat is heerlijk. Samen met een groep in stilte wandelen verbindt. Het ontmoeten, niets moeten, de beweging zoeken en de rust. Voor jou. Loop eens mee, geniet en ervaar. Graag van tevoren opgeven bij Tanya Kraan, telefoonnummer 06-13862687.

’Gezang van de gitaar’ door thoams Beer (Dld) bij Ankomm’n

Zondag 9 december neemt gitarist Thomas Beer, masterstudent aan de Musikhochschule in Münster, zijn toehoorders mee op een reis door de veelkleurige wereld van de gitaarmuziek zelfs tot in die van de popmuziek. Daarbij slaat hij een brug van de Romantek via Spaanse klanken naar de Moderne tijd. Er zullen voor gitaar geschreven werken en transcripties te horen zijn van Johann Kaspar Mertz, Isaac Albéniz, Manuel Maria Ponce, Agnes Obel, Sting, Dougie MacLean en anderen. Op unieke wijze verbindt Thomas concertgitaar met popgitaar. Van zangerig en poëtisch tot vurig en virtuoos laat Thomas zijn publiek zijn liefde voor de concertgitaar mee beleven. Als special-guest heeft Thomas ook zanger Bastian Röstel uitgenodgd zijn bijdrage te leveren. Kortom het belooft een bijzondere muziekmiddag te worden. De toegang is vrij, een vrije gift in de hoge hoed is welkom.

Thomas Beer – foto Stefan Bieniek

Zondag 9 december vanaf 15.00 uur bij gastgalerij Ankomm’n aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk-Corle. Rijdt de Mentinkweg in vanaf Rondweg – West! Let op van 10 t/m 25 december is Ankomm’n gesloten.