Activiteiten Ankomm’n (2)

0
178

‘Olie doe ochtend’ op 14 februari bij Ankomm’n.

Nieuw bij Gastgalerij Ankomm’n elke 2e donderdagochtend van de maand zal Tessa Weijers van Tessa Coaching een ‘olie doe ochtend’ organiseren. Je gaat op verschillende manieren kennis maken met de mogelijkheden van etherische oliën. Een combinatie van ruiken, proeven, ervaren en iets doen. De eerste ‘olie doe ochtend’ is op donderdag 14 februari van 10.00 tot 12.00 uur. Elke maand is er een ander thema en een andere doe activiteit. Deze eerste olie doe ochtend staat in het teken van ‘Aroma Freedom’. Dit is een zeer mooie en liefdevolle methode om je van je overtuigingen en negatieve gedachten bewust te worden en deze los te laten. In combinatie met het gebruik van etherische oliën kan dit je helpen stappen te zetten om je doelen en dromen te verwezenlijken. Tessa zal je tijdens deze ochtend zelf laten ervaren hoe Aroma Freedom werkt. Noteer ook alvast 14 maart, 11 april, 9 mei, 13 juni en 11 juli. Ook deze donderdagochtenden zullen in het teken staan van ruiken, proeven, ervaren en iets doen. Meer informatie of je opgeven kan bij Tessa Weijers, email: Tessacoaching@gmail.com, of telefoonnummer 0623140732.

Dinsdag 19 februari sokkenbreien bij Ankomm’n

Nu je eigen sokken breien zodat je nog deze winter lekkere warme sokken hebt? Of wil je alvast voor de komende zomer katoenen sokken breien, of gewoon eens kijken of het breien wat voor je is? Kom dan naar de workshop sokkenbreien op dinsdag 19 februari vanaf 19.00 uur bij gastgalerij Ankomm`n. Gerrie Habers, zelf een breifanaat van sokken in vele kleuren en patronen, neemt je mee in de wereld van het sokken breien.

Voor info en opgave: Gerrie Habers: 06 2283 8415. Gastgalerij Ankomm’n vind je aan de Mentinkweg 5, 7102 GA Winterswijk-Corle. Rijdt de Mentinkweg in vanaf de Rondweg-West! www.ankommn.nl