Activiteiten Ankomm’n (2)

0
123

Elke vrijdag in maart kringgesprek voor ‘open geesten’

Bas Visser, druïde, houdt elke vrijdag in maart van 13.00 – 15.00 uur een aanschuif-gesprek rond de thema’s ‘liefde, eenvoud en overvloed’. Bas (1963) is jurist, gespecialiseerd in de bescherming van bomen en tevens druïde. Hij ontving inwijdingen van sjamanen uit vrijwel alle continenten. Hij kent de inheemse visie en levenswijze van diverse natuurvolken. Als natuur en survival mens liep hij alleen door Alaska. Hij vertelt uit rijke ervaring met natuurverbonden en prehistorische leefexperimenten. En geeft zijn natuurlijke visie op alle levensvragen vanuit liefde, eenvoud en overvloed. Deelname is kostenloos, vrije gift is welkom.

Gastgalerij Ankomm’n vindt u aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk-Corle. Rijdt de Mentinkweg in vanaf Rondweg – West.

‘Olie doe ochtend’ op 14 maart bij Ankomm’n.

Elke tweede donderdag van de maand organiseert Tessa Weijers van Tessa Coaching een ‘olie doe ochtend’ bij gastgalerij Ankomm’n. Je gaat op verschillende manieren kennis maken met de mogelijkheden van etherische oliën. Een combinatie van ruiken, proeven, ervaren en iets doen. Deze tweede ‘olie doe ochtend’ is op donderdag 14 maart van 10.00 tot 12.00 uur. Elke maand is er een ander thema en een andere doe activiteit. Deze olie doe ochtend staat in het teken van het maken van je eigen unieke diffuser ketting met daarin verwerkt je eigen intuïtieve wastekening.
Noteer ook alvast 11 april, 9 mei, 13 juni en 11 juli. Ook deze donderdagochtenden zullen in het teken staan van ruiken, proeven, ervaren en iets doen. Meer informatie of je opgeven kan bij Tessa Weijers, email: Tessacoaching@gmail.com, of telefoonnummer 0623140732.