Activiteiten Ankomm’n (2)

0
173

Troubadour Gery Groot Zwaaftink doet 18 augustus 19.30 uur Ankomm’n aan.

Gery Groot Zwaaftink (1955) treedt al meer dan 25 jaar op met een gevarieerd programma van verhalen en muziek. Zowel volwassenen als kinderen worden meegesleept door zijn wonderlijke vertellingen, zijn liedjes en ballades. Hij ziet zichzelf als een troubadour die, net als vroeger rondtrok, zijn liedjes zong en zijn verhalen vertelde ter stichting ende vermaek van zijn publiek. Hij heeft als hij een troubadour-voorstelling geeft in zijn rugzak zelfgeschreven liedjes, anekdotes, ballades en een groot aantal korte verhalen. Ter plekke bekijkt hij wat hij moet gaan doen. Elke lokatie, elke groep is weer anders.

Als verhalenverteller is Gery een fysieke speler/verteller. De ene keer is hij de hoofdpersoon en even later de verteller die beschrijft wat er gebeurt. Met een paar eenvoudige rekwisieten en zijn stem ‘schildert’ hij de meest vreemde werelden. Hij laat jong en oud intens genieten van verhalen die ontroerend, humoristisch, boeiend en herkenbaar zijn. Vreemde werelden met draken, koningen en helden maar ook dichterbij huis, een boer die problemen heeft met zijn zoon of een avontuur van een huisarts.
18 augustus om 19.30 uur bij gastgalerij Ankomm’n aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk – Corle. Vrij entrée, vrije gift in hoge hoed is welkom.

19 augustus de ‘Bakfietsmama’s’ bij Ankomm’n

Even voorstellen aan deze mama’s: ‘Wij zijn Katiuscia Principato & Mariska Simon. We hebben een bakfiets en daarmee reizen we het land door. Door liedjes te zingen en onszelf te begeleiden op ukelele, gitaar en mini-piano verdienen wij eerlijk het brood voor onze lieve, lieve kinderen. We maken al jaren lang theater voor kinderen, werken met kinderen & zorgen voor kinderen. Maar nu dus even niet’.
Het optreden van de ‘Bakfietsmama’s begint zondag 19 augustus om 15.00 uur. Vrij entré, vrije gift in hoge hoed is welkom. Gastgalerij Ankomm’n vindt u aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk-Corle. U kunt de Mentnkweg het best inrijden vanaf Rondweg-West.

Nieuwsbrief Ankomm’n 08-2018