Activiteiten Ankomm’n (3)

0
167

‘Olie doe ochtend’ op 11 april bij Ankomm’n.

Elke tweede donderdag van de maand organiseert Tessa Weijers van Tessa Coaching een ‘olie doe ochtend’ bij Gastgalerij Ankomm’n. Je gaat op verschillende manieren kennis maken met de mogelijkheden van etherische oliën. Een combinatie van ruiken, proeven, ervaren en iets doen. Donderdag 11 april van 10.00 tot 12.00 uur is de volgende olie doe ochtend.
Deze keer is het thema ‘ontspanning’. Op welke manier kun je etherische olie inzetten voor ontspanning. We gaan ruiken proeven en ervaren hoe etherische oliën je in stressvolle situaties kunnen ondersteunen.
Noteer ook alvast 9 mei, 13 juni en 11 juli. Ook deze donderdagochtenden zullen in het teken staan van ruiken, proeven, ervaren en iets doen. Meer informatie of je opgeven kan bij Tessa Weijers, email: Tessacoaching@gmail.com , of telefoonnummer 0623140732.

Bij Ankomm’n ‘Stress de baas?!’

Simone Wopereis houdt op 11 april een lezing. Stress, we ontkomen er niet aan. Maar wat nu als het je leven gaat beheersen? Je het gevoel hebt, geleefd te worden. Dat je maar door moet blijven hollen en de UIT-knop niet meer kunt vinden? Met als gevolg klachten zoals concentratieproblemen, kort lontje, moeheid, slapeloosheid, piekeren, vage (lichamelijke) klachten. Dan is stress jouw de baas in plaats van jij de stress de baas. Nu kun je een dag rust nemen, lekker naar de sauna gaan, gaan wandelen in het bos , noem maar op. Maar als je weer in je dagelijkse sleur komt, stap je zo weer in je oude patroon. En daar zit de sleutel. Wat wij doen is namelijk de hele dag niets anders dan denk- en gedragspatronen herhalen. Dit heeft te maken met het onbewuste brein. We denken dat we heel bewust leven, maar helaas 95% van wat we doen is onbewust. Daarom is het zo moeilijk om je patronen te veranderen. Maar wees gerust, het kan wel degelijk. Het enige wat je hoeft te doen, is ervoor zorgen dat je onbewuste brein vóór je werkt in plaats van tégen je. Geïnteresseerd? Kom dan naar de interactieve lezing ‘stress de baas?!’. Je krijg handvatten om je onbewuste brein op een positieve manier te beïnvloeden. Stress is namelijk niet de situatie, maar hoe jij ermee omgaat. Op 11 april van 19:30 tot 21:30 uur, inloop vanaf 19:15 uur. Opgeven of meer informatie Simone, info@refinding.nl

Meditatief boogschieten met Nic Brink

Rust vinden in ons haastige leven wordt steeds moeilijker. Soms verlang je gewoon naar een moment rust. Herken je je hierin? Kom dan eens kennismaken met deze manier van boogschieten, een unieke manier om te onthaasten. Tijdens de 1,5 uur durende workshop maak je kennis met de Oosterse bogen. De bogen die gebruikt worden zijn gebaseerd op die van nomadische ruitervolkeren vanaf de 7e eeuw voor tot circa de 12e eeuw na Christus. Tijdens de workshop wordt aandacht besteed aan de herkomst van de bogen, schiettechniek, bewegingsvorm en ademhaling. Na de workshop zul je weer met een relaxed gevoel je dag voortzetten.
De workshop is op zondag 14 april en op zondag 9 juni om 13.00 uur. Deze unieke bewegingsvorm past bij Gastgalerij Ankomm’n aan de Mentinkweg 5 Winterswijk Corle. Na de workshop is hier gelegenheid voor koffie of thee en iets lekkers. Omdat ik je graag laat kennismaken met het boogschieten in deze vorm, is de deelname gratis, de eventuele consumpties zijn voor eigen rekening. Als het regent zal de workshop verplaatst worden naar een ander moment. Deelname maximaal 6 personen. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan bij Nic Brink op 06 18 75 45 84.

Gastgalerij Ankomm’n vind je aan de Mentinkweg 5, Winterswijk-Corle. Rijdt de Mentinkweg in vanaf de Rondweg-West.