Activiteiten Ankomm’n

0
413

Elke eerste maandag van de maand Open Healing avond met Irene Huiskamp en Linda Brink bij Ankomm’n
Heb je minder energie, zit je niet lekker in je vel? Ervaar je stress of andere fysieke of emotionele klachten dan kan een healing een mooie aanvulling of ondersteuning zijn van de reguliere geneeskunde. Maandag 6 maart start de maandelijks terugkerende open healingavond bij Gastgalerij Ankomm’n door Irene Huiskamp en Linda Brink. Vrije inloop tussen 20.00 en 21.00 uur. Voor eventuele vragen kun je je wenden tot Irene Huiskamp (06 24274766) of Linda Brink (06 18754584).

Irene
Linda

 

 

 

 

 

 

 

 

Vegetarisch genieten op donderdagavond 2 maart bij Ankomm’n
Donderdag 2 maart is er weer de maandelijkse aanschuiftafel. Gezamenlijk genieten van een smaakvolle diversiteit in drie gangen. Irma, de kok, kookt prachtige vegetarische gerechten van louter verse biologische ingrediënten. Het dessert, bereid door Anita, is ook iedere keer weer een smaakvolle verrassing. Menig gast heeft al laten weten dat je in deze omgeving nergens zo lekker vegetarisch kunt eten. Graag tevoren telefonisch aanmelden: 06 – 1562 4314 of 0543 – 520 337. Inloop vanaf 18.15 uur, aanschuiven aan tafel om 18.30 uur. Wil je ook graag een keer aanschuiven maar past de donderdag niet in je agenda, laat dat dan weten. Bij voldoende belangstelling plannen wij een extra avond in op bijvoorbeeld een vrijdag.

Stiltewandeling zaterdag 4 maart over landgoed Het Mentink met Tanya Kraan
Genieten van de natuur, een moment voor jezelf, lopen in een rustig tempo, even onthaasten. Wandelen in stilte brengt je in contact met je eigen lichaam en geeft rust en ruimte in je hoofd. Het is ook goed voor je creativiteit en het helpt je tot oplossingen te komen. Zaterdag 4 maart 09.30-11.30 uur vanaf Gastgalerij Ankomm’n. We beginnen de stiltewandeling met wat bewegingsoefeningen, een lichte warming-up, voor iedereen geschikt. We komen dan goed in contact met ons lichaam. Vóór en tijdens de wandeling luisteren we naar een meditatie en een gedicht. De overwegingen mag je meenemen in de wandeling. Na afloop doen we nog wat ontspanningsoefeningen en is er de mogelijkheid om ervaringen te delen onder het genot van een kopje koffie of thee. Elke eerste zaterdag van de maand van 09:30-11:00 uur organiseren wij een stiltewandeling met na afloop de mogelijkheid om op eigen kosten bij Anita Duenk van Gastgalerij Ankomm’n gezellig een kopje koffie te nuttigen.
Voor deze wandeling vragen wij € 7.50 per keer. Informatie en aanmelden: Gastgalerij Ankomm’n | Anita Duenk – tel. 06-15624314 óf bij No-blabla | Tanya Kraan – tel. 06-13862687 óf e-mail info@no-blabla.nl

Zondag 5 maart Achterhoeks Swingcombo op Deale bij Ankomm’n
Zondag 5 maart van 15.00-17.00 uur is er weer live muziek bij gastgalerij Ankomm’n. Het Achterhoeks Swingcombo, ieder jaar weer van de partij, presenteert prettig in het gehoor liggende Jazzmuziek, van heerlijk rustige songs om bij weg te dromen, tot fel swingende muziekstukken waarbij ook het publiek niet stil kan blijven zitten. De bezetting: HENK BLEUMINK zang en bas, KAREL GILTAY tenorsax, JOOP HILLEN piano, JANWILLEM VAN DER KOUWE gitaar en WIM MEIJERINK drums
Muziek, uit de jaren ’40 ’50, hier en daar verweven met een meer “hedendaags jasje”. De in swingende jazzmuziek ervaren muzikanten, traden succesvol op tijdens jazzfestivals , jazzconcerten, recepties, feestelijkheden en in jazzclubs. De hoge hoed staat weer klaar voor uw vrije gift voor dit muzikale kwintet! Drankjes zijn voor eigen rekening. Info: 0543 520 337 (gastgalerij Ankomm’n tijdens openingstijden) of 06 1562 4314 (Anita Duenk).

Gastgalerij Ankomm’n is gelegen aan de Mentinkweg 5, 7102 GA Winterswijk-Corle.