Activiteiten DRU(2)

0
160

ANGELA GROOTHUIZEN – LUEKE BINGE

‘Ik gaa met je lueke binge’ staat er op de strippenkaart die Angela 16 jaar geleden op moederdag kreeg van haar dochters. Nu Angela 60 is en haar dochters volwassen zijn, is het hoog tijd om die strippenkaart te gaan innen.

Samen met haar muzikale kompaan Nico Brandsen viert Angela hun 25-jarige bestaan in de theaters. Op vrijdag 24 januari doet het duo dat in de DRU Cultuurfabriek in Ulft. Alleen: Angela is niet van de jubilea, van het omzien in nostalgie. Welnee, da’s zonde van de tijd. Voorwaarts! Als ze geluk heeft, is ze pas op tweederde van haar leven. Maar toch, hoe nu verder de komende dertig jaar? Moet het roer niet radicaal om?In Lueke Binge bepaalt Angela haar positie in deze steeds sneller draaiende wereld. Deze rasverteller pakt je bij de kladden met een prachtig verhaal en wondermooie nieuwe liedjes die je in je kern raken.

Informatie
De voorstelling Angela Groothuizen – Lueke Binge vindt plaats op vrijdag 24 januari in de Rabobankzaal in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark. Aanvang 20:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de receptie in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark – Hutteweg 24, Ulft, telefonisch via 0315-200150 of via de website (www.dru-industriepark.nl).

C4 Trompetsectie Orkest van het Oosten

C4 is een trompetkwartet dat bestaat uit 4 enthousiaste trompettisten die naast het orkestrepertoire ook in kleine koperbezetting muziek willen maken. Een ensemble voor 4 trompetten hoor je niet vaak en C4 wilt u daarom graag introduceren in de wondere wereld die trompetmuziek in zich heeft. Variërend van groteske fanfare tot zachte warme klanken in filmmuziek. U zult verrast zijn over de vele rollen en kleuren die de trompet in kan nemen. C4 bestaat uit Ido Jan Stalman, solo trompettist Orkest van het Oosten. Piertje Feenstra en Arthur Kerklaan, beiden ook trompettist in het Orkest van het Oosten en Anneke Romeijn, freelance trompettiste in verschillende orkesten. C4 speelde al samen met Erik Vloeimans en op diverse gelegenheden in en rond Overijssel van voorprogramma tot opening en van concert tot achtergrond.

Informatie
De voorstelling C4 Trompetsectie Orkest van het Oosten vindt plaats op zondag 19 januari in de Rabobankzaal in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark. Aanvang 15:00 uur. Kaarten zijn voor verkrijgbaar aan de receptie in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark – Hutteweg 24, Ulft, telefonisch via 0315-200150 of via de website (www.dru-industriepark.nl).