Afgelastingen i.v.m. corona-virus

0
439
Scholtenbrug Foto: WUH

 

Boogie Woogie Cultuurcentrum stopt groepsactiviteiten vanwege Coronavirus

In aansluiting op de maatregelen die door het kabinet zijn genomen heeft het managementteam van Boogie Woogie besloten om in ieder geval t/m 31 maart de groepsactiviteiten te stoppen. Dat geldt ook voor concerten/ podiumactiviteiten e.d. die niet door derden worden georganiseerd en dus onder verantwoordelijkheid van Boogie Woogie Cultuurcentrum vallen. Daarnaast worden alle lessen op basisscholen, zoals CMK, Muziekimpuls en AMV gecancelled.
Als scholen in het Primair en Secundair Onderwijs besluiten om geen lessen meer te geven zal Boogie Woogie volgen. In Groenlo worden nu al geen individuele lessen meer gegeven vanwege besluiten door directie SCC De Mattelier.

 

Hesselink Koffie NL-Greenlabel uitreiking wordt verplaatst!

Wegens de nieuwe maatregelen van de Rijksoverheid tegen de verspreiding van het coronavirus in Nederland hebben wij besloten om onze feestelijke NL-Greenlabel uitreiking te verplaatsen. De uitreiking op woensdag 18 maart gaat dus niet door. Wij stellen u op de hoogte van de nieuwe datum voor de uitreiking zodra deze bekend is.

 

VANWEGE HET CORONAVIRUS WORDEN DE CAFES GECANCELD.    

 

  • Donderdag 19 maart 2020  te Borculo,
  • Dinsdag 24 maart 2020 te Aalten
  • Donderdag 2 april te Lievelde

 

De aangekondigde bijeenkomst 15 maart op golfbaan De Voortwisch t.g.v. de uitreiking aan Lee Chapman “beste golfprofessional” , gaat niet door.

 

In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. En NOC*NSF en Badminton Nederland hebben geadviseerd om alle sportevenementen af te gelasten. 

Het bestuur van de BC ’t Pluumke ’67 en de organisatie van het Recreatief Badmintontoernooi 2020 hebben besloten dat het Recreatief Badmintontoernooi op 16 en 18 maart geannuleerd wordt.

Of in 2020 het Recreatief Badmintontoernooi nog op een later moment georganiseerd gaat worden is op dit moment nog niet bekend.

Excelsiors Boekenhal uitgesteld

Naar aanleiding van het nieuws over het Coronavirus en de richtlijnen van het RIVM hebben we helaas moeten besluiten Excelsiors 2e hands boekenmarkt, die gepland stond voor a.s. zaterdag in het MFA PelkPark, uit te stellen. Zodra er een nieuwe datum is, communiceren wij dit via de media, Facebook en onze website. Onze excuses voor het ongemak.

Gevolgen voor activiteiten in de WUh

In verband met de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus gaan een aantal activiteiten bij de WUh helaas niet door.
Dinsdag 17 maart om 17:00 uur de viering van de 1500e match van het project Aan de Slag
Zaterdag 21 maart om 11:00 uur de opening van het (duo)fietsseizoen
Zondag 22 maart om 14:00 uur de dansmiddag voor ouderen.
Binnenkort zal bekeken worden of deze activiteiten op een later tijdstip alsnog georganiseerd kunnen worden.

Verder gaat niet door:

de Handwerkfair in de Frerikshof a.s. zaterdag 14-03