Badminton week 3

0
172

Alle teams ’t Pluumke’67 onderuit

Op zondag 19 januari was het de eer aan team 3 van ’t Pluumke ’67 om een wedstrijdverslag te schrijven betreffende de wedstrijd tegen de koploper in hun poule.
In de 8e divisie van de badminton competitie moest team 3 thuis aantreden tegen team 7 van Flits uit Wierden.
De herendubbel van Nijs Bras en Ronnie Steijlen liep als een trein en werd gewonnen in twee sets.
Daarentegen werd de damesdubbel van Geertje Tonnaer en Erenda Kruisselbrink verloren in twee sets tegen de zeer sterk spelende dames uit Wierden.
Nijs gaf zijn tegenstander weinig hoop op een zege en won zijn heren enkelspel in twee sets terwijl Geertje helaas net niet opgewassen was tegen de eerste dame van Flits.
Harm Keetels speelde een goede partij maar kon, net als Wilma Geerts in haar enkel partij, niet voorkomen dat de punten naar de tegenstander gingen.
De eerste mix partij van Erenda en Ronnie was uitermate spannend waarbij de tegenstander zwaar gefrustreerd werd van het scherpe netspel van Ronnie.
Door zijn scherpe spel en het uitstekende spel van Erenda wist ’t Pluumnke’67 deze wedstrijd de punten naar zich toe te trekken.
Helaas lukte het de tweede mix van Geertje en Nijs net niet om in 3 sets de punten te pakken waardoor de uitslag eindigde in een 3-5 nederlaag voor ’t Pluumke’67
Net als de wedstrijden van ’t Pluumke’67 3 eindigden de wedstrijden van ’t Pluumke’67 2 tegen Poona 1 en ’t Pluumke’67 4, ook tegen Poona maar dan team 5, met 3-5.
Helaas verloor de jeugd van ’t Pluumke’67 in hun wedstrijd in de opstapcompetitie met 4-1 van het team in Varsseveld.

Ronnie en Erenda