Badminton week 36

0
246

Badminton is full body work-out.

Het nieuwe badminton seizoen is bij ’t Pluumke’67 uit Winterswijk gestart en wederom kunnen we voor diverse doelgroepen de mogelijkheid bieden om dit leuke spel te spelen.

Badminton is een goed manier om af te vallen, geschikt voor jong en oud, toegankelijk voor ieder niveau en Winterswijk heeft een ontzettend gezellige club! Voor de jeugd hebben we de zaterdagmorgen en maandagavond, voor de recreatieve spelers de maandagavond en woensdagavond en de Senioren en Competitiespelers spelen en trainen tevens op de woensdagavond. Voor de 50+ bieden we speciaal de woensdagmiddag aan maar ook zij zijn natuurlijk op alle speelavond welkom. In oktober starten we met de speciale Probeer Badminton Nu actie, in 10 weken tijd voor maar €25,- leert men de beginselen van badminton. Opgeven kan tot 29 september via de website van ’t Pluumke’67.

Video

Met enige trots presenteert ’t Pluumke’67 een geweldige promovideo gemaakt tijdens de Clubkampioenschappen in mei, eerder dit jaar. Een dynamische kijk op het spel en het plezier bij de spelers spat van het scherm, voorzien van een lekkere beat doet het verlangen naar het spel te spelen bij onze enthousiaste club.

https://www.youtube.com/watch?v=lcNvNB_mSRQ

Vanaf zondag 15 september start ook het Competitieseizoen met de eerste thuiswedstrijden en dit jaar komen er 4 teams in actie. Kom vrijblijvend eens langs op één van onze speeldagen en maak kennis met de snelste racketsport ter wereld.
Neem ook eens een kijkje op www.tpluumke67.nl en tot snel!