Badminton week 49

0
122

’t Pluumke’67 team 2 speelt uit gelijk tegen BC De IJssel 1 uit Rheden

’t Pluumke’67 2 moest het helaas zonder de heren Frank Teekman (ziekte) en Mark ten Pas (vakantie) doen, maar konden een beroep doen op de jeugdige invaller Nijs Bras uit team 3.
Zijn debuut in het 2e begon voortvarend, samen met Remco Hillen in de heren dubbel.
Deze werd in 3 spannende sets gewonnen. De dames dubbel werd iets makkelijker in 2 sets gewonnen door Irene Prinsen en Lydia Berenschot.
Remco had in zijn enkel wat last van de snelle shuttles en verloor in 3 sets. Nijs speelde een goede enkelpartij, maar het niveau was toch een tandje te hoog waardoor hij in 2 sets verloor.
Irene en Lydia verdeelden de punten in de enkel. Irene won in 2 sets en Lydia sleepte er nog een derde set uit maar wist deze net niet te winnen.

Irene

De eerste mix partij werd gespeeld door Remco en Lydia die wederom een derde sets moesten spelen, en deze dit keer wel wisten te winnen.
De tweede mix van Nijs en Irene werd in 2 sets verloren waardoor de einduitslag gelijk eindigde in 4-4.
De overige uitslagen zijn: Stuban 3 – ’t Pluumke’67 1 1-7, Mot 2 – ’t Pluumke’67 3 2-6 en Didam 7 – ’t Pluumke’67 4 5-3.

Op 15 december spelen alle senioren teams van ’t Pluumke’67 hun thuis wedstrijd is Sport- en Turnhal Winterswijk. Wilt u spannende wedstrijden zien op verschillend spel niveau dan bent u van harte welkom om deze te komen bekijken en onze spelers aan te moedigen vanaf 9.00 uur tot ongeveer 12.00 uur.
Een mooie gelegenheid om eens badminton op competitieniveau te zien bij ’t Pluumke’67.