Beleef de herfst

0
242

Beleef de herfst van OERRR op het Bönnink

Ga mee met de boswachter en beleef de herfst op het Bönnink in Winterswijk. Natuurmonumenten organiseert op woensdag 24 oktober de Herfst van OERRR. Deze circa 2 uur durende wandeling met de boswachter begint om 14.00 uur. Deelname kost € 4,- voor leden van OERRR/Natuurmonumenten en € 7,- voor niet-leden. Let op: tickets zijn alleen vooraf te koop via www.natuurmonumenten.nl of telefonisch bij de ledenservice van Natuurmonumenten, 035 – 655 99 55.

Herfst in het bos
Wandel met de boswachter mee door het Bönnink en geniet van de herfst. Slof heerlijk door de hopen met gekleurde bladeren of zoek kastanjes en beukennootjes om mee te knutselen. Dieren scharrelen nu hun wintervoorraadje bij elkaar. Ontdek samen met de boswachter welke dieren er leven in dit bos en hoe ze zich klaarmaken voor de winter. Natuurlijk wordt er ook nog even flink gespeurd naar paddenstoelen.

OERRR is overal
Zodra een kind de deur uitstapt, stapt het in OERRR. Want OERRR is overal: op straat, in de tuin en in het bos. OERRR is lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Een prachtige wereld ontdekken en spannende dingen in de natuur beleven.
Kijk snel op https://www.natuurmonumenten.nl/kinderen

Meer activiteiten?
Kijk op www.natuurmonumenten.nl
Volg ons via twitter @bosw8erJanine of via facebook Achterhoek-Natuurmonumenten