Bewegingsstudio Schakelaar voor onbelast bewegen

0
735

Bewegingsstudio Schakelaar heeft in Winterswijk haar deuren geopend aan de Meddosestraat 14a. De studio helpt mensen om fit te worden, een betere conditie te krijgen en lekker in je vel te zitten door onbelast te bewegen. Iedereen is van harte welkom voor een gratis proefles. Meer informatie is te vinden op www.bewegingsstudioschakelaar.nl

Eigenaar van Bewegingsstudio Schakelaar, Karin Schakelaar: “Er zijn mensen die teveel klachten hebben om te sporten of die sporten niet leuk vinden, maar wel vitaler willen worden. Dan zijn de bewegingsbanken ideaal.” Een uur banken staat gelijk aan zeven uur intensieve grondoefeningen en heeft een positief resultaat op afslanken, figuurcorrectie en zijn spierversterkend. “Er zijn zeven bewegingsbanken voor verschillende spiergroepen van het lichaam. De banken ondersteunen de bewegingen, zodat je onbelast beweegt. Door extra oefeningen te doen kan de training desgewenst verzwaard worden.”

Karin Schakelaar

Banken op maat
De banken kunnen ingesteld worden op de lichamelijke klachten. “Elke bank duurt acht minuten. De tijd kan ingekort worden of de zwaarte van de bank kan aangepast worden.” Karin heeft speciaal een opleiding gevolgd en twee maanden in een bestaande praktijk meegelopen om mensen goed te kunnen begeleiden.

“Met name voor mensen met nek- en rugklachten, reuma, fibromyalgie en artrose zijn bewegingsbanken ideaal. Maar ook na een zwangerschap helpen de banken om centimeters en kilo’s te verminderen”, aldus Karin.

Meer informatie
De studio is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en dinsdag- en woensdagavond van 18.30 tot 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.bewegingsstudioschakelaar.nl of door te bellen naar 06 – 40 68 31 83.