Bezoek het Steengroeve Theater

0
101

Het eerste goede voornemen: doe mee of bezoek het Steengroeve Theater!

Nu de donkere wintermaanden weer zijn aangebroken wordt het tijd dat de rollen voor de voorstelling “die Zauberflöte” concreter ingevuld gaan worden. Het script is klaar en de rolverdeling voor muzikanten, solisten en koorzangers gaat binnenkort bepaald worden. Net als andere jaren vragen we weer aan al het talent in de ruime regio om deel te nemen aan dit spektakel in het meest unieke openlucht theater van Nederland.

Eén grote theater-familie.
Ben jij die muzikant, zanger (koor en solist), acteur, danser of figurant die graag dit jaar op het podium voor 3000 bezoekers wil laten zien waartoe wij samen in staat zijn, meld je dan nu aan. Ook zoeken wij altijd vrijwilligers die aan het organisatorisch gedeelte buiten de voorstelling willen deelnemen. Kortom; er is voor iedereen een plek! Als één grote theater-familie groeien wij gezamenlijk in het voorjaar richting de voorstellingen tussen 5 en 11 augustus aanstaande. Samen kijken we daarna op de terugkomavond in de herfst naar de DVD van de voorstelling die iedereen dan ook in ontvangst mag nemen.

Meld je nu aan op www.steengroevetheater.nl via de button Vrijwilligers.

We zijn in gesprek met nationaal bekende namen over hun deelname aan het Steengroeve Theater en hopen u daar binnenkort nader over te kunnen informeren.
Kaarten voor de voorstellingen op 6, 7, 9 of 10 augustus zijn te reserveren via bovenstaande website en via www.theaterdestorm.nl of telefonisch via 0543-519285. Woensdag 8 en zondag 11 augustus zijn onze uitwijkavonden indien de weersomstandigheden ons daartoe dwingen.