Bob & Anne bij Ankomm’n

0
273

Zondag 5 augustus muzikaal optreden Bob & Anne bij Ankomm’n

Bob Smeenk (25) en Anne Reesink (27) en hun zelfgebouwde camper Benji zijn na 8 maanden reizen weer even terug in Nederland. Tijdens de reis hebben ze vrijwilligerswerk gedaan en hebben ze hun muziek op straat en in huiskamers ten gehore gebracht. Nu willen ze hun muziek en verhalen in de Nederlandse ‘huiskamers’ delen. Een huiskamerconcert bestaat uit 1 deel verhalen en 2 delen muziek. Bob is in 2016 als singer-songwriter afgestudeerd aan het ArtEZ conservatorium in Enschede. Hij schrijft kleurrijke aangename luistermuziek met persoonlijke teksten. Anne komt zelf niet uit de muziek, zij heeft interieur design gestudeerd en is nog steeds een beetje verbaasd dat ze zichzelf nu zangeres mag noemen.
Samen hebben ze ondertussen een kleine 30 huiskamerconcerten gegeven. Bob en Anne spelen en zingen tweestemmig zelfgeschreven akoestische luistermuziek.
Op zondag 5 augustus spelen ze vanaf 15.00 uur bij gastgalerij Ankomm’n aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk – Corle. U kunt de Mentinkweg het best inrijden vanaf de Rondweg – West. Vrij entrée, vrije gift in de hoge hoed is welkom.