Bomenwandeling op de Driemark

0
184
Struinen door de Driemark-Driemark Winterswijk-foto Marcel Slagman

De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op zaterdag 14 december een bomenwandeling op landgoed de Driemark. Bomen vertellen allemaal een verhaal, geen enkele boom is hetzelfde. Vandaag vertellen de boswachters over verschillende kenmerken van bomen, waaraan te zien is wat die boom zoal heeft meegemaakt. Aan het eind van de wandeling zijn plakoksel en pechbalk geen vreemde begrippen meer. En kijken de deelnemers in het vervolg anders naar bomen. Stevige wandelschoenen zijn noodzakelijk, want de interessantste bomen staan vaak een eind van het pad af.

Start: 14.00 uur bij de Misterweg ter hoogte van nr. 173, 7102 EN Winterswijk. Parkeren in de berm van de B-weg. Volg de aanwijzingen van de boswachters. Duur: ca. 2,5 uur. Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.

Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen). Reserveren niet nodig. Informatie: www.glk.nl/evenementen. Informatie: Gerben Pampiermole, tel. 06-13373187 of Henk Mengers, tel. 06-53771473.