Zomerconcerten en voorspeeluren & Gecertificeerd

0
540

Zomerconcerten
Evenals vorig jaar organiseert Boogie Woogie dit jaar een aantal zomerconcerten als afsluiting van het cursusjaar. Het programma is steeds gevarieerd met een breed scala aan stijlen. Diverse ensembles en bands, zowel beginners als gevorderden, zullen hun opwachting maken. De concerten worden gehouden op maandag 27 juni in evenementen-centrum De Hofnar (vroeger De Pol) in Aalten, op dinsdag 28 juni in Cultureel Centrum De Bron in Groenlo en op donderdag 30 juni in de concertzaal van Boogie Woogie in Winterswijk. De concerten beginnen op alle locaties om 19:00 uur.

Voorspeeluren
Daarnaast zijn er diverse voorspeeluren. Informatie hierover is te vinden op www.facebook.com/BoogieWoogieKunstenCultuur en op de website www.boogiewoogie.nl. Zowel de zomerconcerten als de voorspeeluren zijn gratis toegankelijk. Van harte welkom!

Foto: Jurgen Pillen
Foto: Jurgen Pillen

Boogie Woogie gecertificeerd !
boogiewoogieOnlangs heeft Boogie Woogie, instituut voor kunst en cultuur, het keurmerk Cultuurkeur (CK), ontvangen. Om hiervoor in aanmerking te kunnen komen werd de organisatie onder de loep genomen door Hobéon, het adviesbureau voor strategische vraagstukken van onderwijs- en kennisinstellingen, brancheorganisaties, beroepsverenigingen en overheidsinstellingen.

Hobéon toetst en certificeert instellingen voor cultuureducatie en amateurkunst. Dit doet zij onder meer voor instellingen die aangesloten zijn bij Cultuurconnectie, de brancheorganisatie van centra voor kunst en cultuur, waaronder Boogie Woogie.

Het keurmerk is gebaseerd op een basis-beoordelingskader dat naast aandacht voor visie, doelstellingen en beleid, bedrijfsvoering en organisatie bovenal inzoomt op het primaire proces. Uiteraard wordt er tevens gekeken naar ondersteunende processen als kwaliteitszorg en resultaten. Organisaties die het keurmerk Cultuurkeur ontvangen worden regelmatig opnieuw getoetst.
Het onderzoek, waarbij niet alleen het personeel van Boogie Woogie was betrokken maar ook klanten, cursisten en leerlingen, liet een positief beeld zien waardoor het kwaliteitskeurmerk in ontvangst kon worden genomen. Vanzelfsprekend zijn we bij  Boogie Woogie heel trots op deze toekenning.