Boost je ontwikkeling

0
118

Bij Ankomm’n ‘tijd voor een boost in je ontwikkeling!’

Ben jij er aan toe om je intuïtie verder te ontwikkelen, te ontdekken hoe je meer en meer in je kracht kunt komen? Dan is het tijd om je ontwikkeling door te zetten en juist daarom heeft Irene Huiskamp deze serie workshops geschreven. In drie intensieve avonden leer je aan de hand van verschillende oefeningen jezelf steeds beter kennen.

Irene begeleidt je in de ontwikkeling van je intuïtie en ook je talent op het gebied van je mediumschap. De oefeningen bestaan o.a. uit het werken met kleuren, kaarten, muziek, voorwerpen, bloemen, energie, meditatie en ook het ontdekken van de spirituele wereld is hier in verwerkt. Een stukje theorie krijg je aangeboden, wat je thuis zelf na kunt lezen. De sleutel tot succes zit in je eigen inzicht en ontwikkeling! We werken in een kleine groep, om iedereen de aandacht te geven die nodig is.

Workshop intuïtieve ontwikkeling “Boost je ontwikkeling”
De data zijn 28 mei – 18 juni – 9 juli. Elke avond van 20.00 tot 22.00 uur
Voor koffie/thee en wat lekkers wordt gezorgd. Gastgalerij Ankomm’n vind je aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk – Corle. Geef je op of bel voor meer informatie; Irene Huiskamp 06 – 24 27 47 66.