“Boost jezelf”

0
156

Workshop intuïtieve ontwikkeling “Boost jezelf” op 26 maart bij Ankomm’n

Je intuïtie ontwikkelen, ontdekken hoe je meer in je kracht kunt komen, meer gaat stralen of ontdekken wat spiritualiteit voor jou betekent?
Speciaal om dit voor jezelf te ontdekken heeft Irene Huiskamp deze workshop ontwikkeld. Het is prachtig om te zien als mensen zich meer bewust worden van hun intuïtie en gaan ontdekken hoe waardevol dit voor hen kan zijn. Balans vinden tussen je ratio en gevoel en ontdekken wie je werkelijk bent is op z’n zachts gezegd best belangrijk.
In deze workshop ga je aan de slag met je “onderbuikgevoel”. Je leert meer vertrouwen op je intuïtie, dat vergroot je zelfbewustzijn. Je krijgt meer duidelijkheid over energieën en je krijgt tools om te ontdekken wat je eigen energie en wat de energie van de ander is. Aan de hand van oefeningen, waarbij we werken met kleuren, kaarten of muziek, ga je meer inzicht in jezelf krijgen. De sleutel tot succes zit in inzicht in jezelf. Mooi als mensen beseffen en voelen dat ze zelf de regie van hun leven in handen hebben door te luisteren en handelen naar wat hun intuïtie ingeeft.
Irene werkt met een kleine groep, om iedereen de aandacht te geven die nodig is. De workshop is op 26 maart van 20.00-21.30 uur, inloop vanaf 19.30 uur bij Gastgalerij Ankomm’n aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk-Corle. Geef je snel op! Bel voor meer informatie 06 24 27 47 66 of mail je opgave naar: info@irenehuiskamp.nl