Campagneslinger PvdA

0
59

Campagneslinger PvdA start zaterdag 16 maart bij Raadhuis Winterswijk

Zaterdag 16 maart start om 10.00 uur bij het Raadhuis in Winterswijk de zogenaamde Campagneslinger van de PvdA Achterhoek voor de komende Staten- en Waterschapsverkiezingen (woensdag 20 maart).

In aanwezigheid van enkele kandidaten van de PvdA-lijsten voor beide verkiezingen houden we vervolgens een flyeractie in het dorp. Hoe meer leden van onze Winterswijkse afdeling aanwezig zijn, des te liever het ons is. Na de flyeractie in Winterswijk, trekken we samen met de kandidaten en leden van andere Achterhoekse afdelingen verder van dorp naar dorp door de regio.
Als je mee wilt met deze campagnetoer door de Achterhoek, geheel of gedeeltelijk, laat het dan even vooraf weten. In verband met het aantal benodigde auto’s is dat natuurlijk belangrijk. Voor deelname aan de slinger door de Achterhoek: aanmelden bij Mark ten Pas via mark_tenpas@hotmail.com Om deel te nemen aan alléén de start van de slinger om 10.00 uur hoef je je natuurlijk niet te melden, maar zien we je wel verschijnen bij het Raadhuis komende zaterdag. Koffie met koek staat voor je klaar. Of thee.