2 Concerten bij Ankomm’n

0
256

“H.A.N.S.”, Hans Activeert Nu Snaren op 2 september bij Ankomm’n

En weer mag gastgalerij Ankomm’n H.A.N.S uit Aalten aankondigen.. Hans de Vries speelt al vanaf 1963 gitaar. Na in de ‘Sixties’ in diverse bandjes gespeeld te hebben in het Westen van het land, kwam hij in 1975 in de Achterhoek. Aalten werd zijn werkplek. Hans speelde basgitaar bij het Chr. Aaltens Jongerenkoor, hij was zanger/gitarist bij het bruilofts-trio ‘Springtime’ in Aalten. Verder de ‘Sixties’ band: ‘Sentisix’, de band ‘Sixty Four’, ook in Eibergen. Inmiddels is Hans met pensioen. Zijn uitdagingen liggen op terrein van muziek maken en tuinwerk. Sinds 2013 alweer treed hij ‘solo’ op als zanger / gitarist. Hans’ repertoire: mooie liedjes, Nederlands- of Engelstalig. Hij zegt hierover: ‘Ik heb ontdekt, dat de versjes die ik zing en speel, door veel luisteraars gewaardeerd worden. Ze hebben ‘inhoudelijke’ waarde!‘ Zijn muziek stijl? Zeer gevarieerd, zoals Herman van Veen, Leonard Cohen, Ramses Shaffy, Bob Dylan, J. Cash, J. Reeves, Jaap Fischer, B. de Groot, Sting, Neil Diamond, Country & Western, Schlagers, Muziek uit de jaren ’60 tot heden, enz. enz. Kom gewoon luisteren! Voor elk wat wils! Muziek geeft rust voor de luisteraar, maar ook voor degene die het brengt!

Het optreden is op 2 september van 15.00 – 17.00 uur de eerste muziek-zondagmiddag van de maand. Vrij entree, vrije gift in de hoge hoed is welkom.

Woolf 9 september bij Ankomm’n

Woolf is een vrij nieuwe, driekoppige band bestaande uit Marieke Smit, Mylène Berghs en Ellen Tackenkamp. De muziek van Woolf doet denken aan folk en pop, met hier en daar invloeden uit de jazz, vooral te horen in de spannende akkoorden die de stemmen met elkaar vormen. Na een intensieve periode van schrijven en repeteren is Woolf in december 2016 voor het eerst met haar nieuwe set de planken op gegaan. Inmiddels zijn drie singles verschenen. “De songs zijn oprecht en toegankelijk,” en “fijn om naar te luisteren,” aldus enthousiaste reacties na de eerste shows. Met name de kwaliteit van hun samenzang en het hoge niveau van de eigen songs maakt dat je een speld kunt horen vallen tijdens hun optreden. Woolf speelt de komende maanden weer met optredens door het hele land. Luister naar voorbeelden van hun songs via woolfmusic.com/music/.

Op 9 september vanaf 15.00 uur dus bij gastgalerij Ankomm’n aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk – Corle. Vrij entree, vrije gift in hoge hoed is van harte welkom.

Gastgalerij Ankomm’n vindt u aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk – Corle. Het best te bereiken door vanaf Rondweg-West. Eerst een klinkerweg daarna zandweg en na een s-bocht huisnummer 5, gastgalerij Ankomm’n. Zie ook www.ankommn.nl