Concordia treedt op met De Eierjongens

0
549

Het is geen alledaagse combinatie. Maar dat eigentijdse harmoniewerken en vrolijke dweilmuziek uitmonden in een verrassend concert, leidt geen twijfel. Onder het motto ‘Concordia meets De Eierjongens’ heeft de Kottense harmonie het meest succesvolle dweilorkest van de Achterhoek uitgenodigd. Op zaterdagavond 31 oktober ontmoet Concordia tijdens haar najaarsconcert De Eierjongens. Dat belooft een spetterend optreden te worden in Partycentrum Nijenhuis aan de Houtladingstraat 6 in Winterswijk.
Het harmonieorkest begint met aansprekende werken, zoals Armenian Dances (Part 1) van Alfred Reed, maar ook oosterse sferen in Arabesque (Samuel Hazo) en de warmbloedige Spanish Dance (Carl Wittrock), met een solo van altsaxofoniste Silvia Schreurs. Dan komen De Eierjongens – behorend bij de absolute top van de Nederlandse dweilorkesten – aan bod met hun aanstekelijke repertoire.
Daarna gooien beide orkesten er samen een swingend optreden tegenaan met onder meer Elvis in Concert en een Rock Mix van Bon Jovi. Daarna pakken De Eierjongens nog even flink uit op de hun welbekende wijze. Het concert begint om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. De entree bedraagt 5 euro, jeugd tot en met 12 jaar heeft gratis toegang.
www.concordiakotten.nl Facebook: Concordia Kotten

Eierjongens