Creatieve kunstenaars in Kotten

0
391

Iedere vrijdagmiddag is het DOE- MIDDAG op obs Kotten.

4 Weken lang samen bezig zijn op verschillende creatieve gebieden. De activiteiten worden afgestemd op het kernconcept waaraan we op dat moment werken. Zo zijn er middagen waarop er getimmerd / gezaagd wordt en daardoor ontstaan de mooiste dingen zoals bv een boomtafel of een eigen leeslampje….. Ook komen borduren, fotografie, schilderen, muziek maken, toneel, knopen bv aan bod! Vorig jaar zijn we ook een moestuin begonnen. Na een tijdje heeft een groepje kinderen hapjes gemaakt met dingen uit de eigen moestuin. Smullen!!
Doordat de ouderbetrokkenheid groot is op school Kotten zijn er veel ouders die willen helpen op deze middagen. Laten we ook de opa’s oma’s niet vergeten. Het is inmiddels zo’n succes dat de kinderen er echt naar uit kijken. Super leuk dus om naast het reken en taalwerk, je creatieve brein te stimuleren. Vind u het leuk om eens te komen kijken bij ons op school, dan kan dat.

Op 6 februari is er een open dag! Loop gerust binnen om sfeer te proeven en meer te horen over het Unit onderwijs en de mogelijkheden over vervoer van en naar school. Kom langs en ervaar waar een kleine school GROOT in is!

Obs Kotten, Meester Meinenweg 14, 7107 AN Winterswijk-Kotten, 0543-563532