Cursus beeldende kunst

0
789

Jong en oud ontdekt beeldend talent bij Boogie Woogie
Vanaf midden september start Boogie Woogie met cursussen beeldende kunst voor volwassenen. Deze cursussen worden verzorgd door vakbekwame kunstenaars uit de regio. Ook voor kinderen is er van alles te beleven op het gebied van beeldende kunst tijdens de Kunstzinnige marathon voor kids. De ideale manier voor jong en oud om zijn of haar beeldend talent te ontdekken en te ontwikkelen!
Beeldende kunst voor volwassenen

Portret tekenen
Portret tekenen

In blokken van zes bijeenkomsten worden volwassen-lessen in beeldende kunst verzorgd. De eerste drie blokken bestaan uit Portret tekenen (start 12 september), Model tekenen (start 31 oktober) en Perspectief Tekenen dat op maandag 12 december start. De lessen worden door Astrid Vredegoor verzorgd van 13.30 tot 15.30 uur bij Boogie Woogie in Winterswijk. Kennismaken met keramiek & pottenbakken bestaat uit een blok van 12 lessen en start op donderdag 15 september. De cursus Kennismaken met Speksteen begint op 15 december. Deze lessen worden gegeven door Arleen Nijman en vinden plaats van 19.00 – 21.00 uur in haar atelier in Miste.
Kunstzinnige marathon voor kids
Voor kinderen op de basisschool is het vaak moeilijk kiezen uit het grote naschoolse aanbod van kunstzinnige cursussen. Bij de Kunstzinnige marathon maken leerlingen een schooljaar lang iedere vijf weken kennis met een andere kunstdiscipline, zoals dans, multimedia, muziek, boetseren en pottenbakken, theater en schilderen. Aan het einde van het jaar volgt een afsluiting met een leuke dag voor de hele familie. De Kunstzinnige Marathon voor Kids is steeds op donderdagmiddag en begint op 15 september bij Boogie Woogie.
Aanmelden
Aanmelden kan t/m donderdag 8 september bij Boogie Woogie (Els Peeters), 0543 – 51 55 69 of via e-mail: info@boogiewoogie.nl. Meer informatie is te verkrijgen bij de administratie van Boogie Woogie. Alle cursussen starten mits er voldoende belangstelling is. Actuele informatie over Boogie Woogie is te vinden op de Facebook-pagina facebook.com/BoogieWoogieKunstenCultuur.