Dana Lewu bij Ankomm’n

0
258

Moederdag, zondag 13 mei, optreden Dana Lewu bij Ankomm’n

Dana Leeuwenburgh is een Singer & Songwriter geboren en getogen in Winterswijk. Als op haar tiende jaar haar eerste liedje een feit is voelt ze dat muziek de rode draad in haar leven zal zijn. Ze speelde in 2011 op de Zwarte Cross, studeerde af aan de Herman Brood Academie te Utrecht en was met haarband ‘Daydreamer’ meerdere malen op 3FM te horen. Na haar studie besloot ze solo te gaan optreden en kwam voor de liefde in Zwitserland terecht. In dit, voor haar, nieuwe land kwam al snel veel inspiratie voor nieuwe muziek naar boven en begon op te treden onder haar nieuwe artiesten naam, Dana Lewu.
Dana laat zich inspireren door de Liefde, de natuur, het mysterie en de contrasten van het Leven. In haar melodieën en tekst wisselen donker en licht elkaar af met in haar stem een melancholisch, kwetsbaar maar ook rauw karakter. Laat je meenemen naar de Stilte die zich bevindt in haar muziek.

Dana Lewu – Foto: Irina Skripnik

Aanvang 15.00 uur, vrij entrée, vrije gift in hoge hoed is welkom. Gastgalerij Ankommn vindt u aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk – Corle. Rijdt de Mentinkweg in vanaf Rondweg-West ongeveer tegenover de parkeerplaats van McDonalds.
Zie ook: www.dana-lewu.com en een filmpje op https://www.youtube.com/watch?v=bom443gNvv8