Davines bij Esta Haarmode

0
660
Edwin van Staalduinen bij producten Davines

Duurzaam en trendy gaan samen bij Esta Haarmode

Esta Haarmode haalt met Davines duurzame Italiaanse haarproducten in huis. De haarverzorging bestaat uit verschillende producten zoals shampoos, conditioners en stylingproducten voor allerlei haartypes. De salon wil hiermee mensen aanmoedigen om goed voor zichzelf, maar ook voor de woon- en leefomgeving te zorgen. Davines staat voor kwaliteit, duurzaamheid en schoonheid. Eigenaar Edwin van Staalduinen: “Wij willen als salon ons steentje bijdragen aan het milieu, maar willen ook een topmerk voor perfecte kapsels. Dit hebben wij gevonden in de productenlijn van Davines.” Esta Haarmode laat de klant graag kennismaken met de natuurlijke producten. “In de maand april is er een leuke introductie aanbieding van twee producten halen, één betalen.”

Milieuvriendelijke producten
De Zero Impact® verpakkingen bevatten de minimale benodigde hoeveelheid plastic en diverse producten worden in een bijzondere verpakking geleverd of bevatten een prachtig etiket. De CO2 uitstoot van de productie wordt gecompenseerd door bescherming van bossen in onder andere Madagascar en het planten van fruitbomen in landen als Amerika en Afrika. “De verpakkingen kunnen ook hergebruikt worden als handige bakjes voor verschillende voorwerpen. Wij gaan de klant in onze salon inspireren met leuke ideeën hiervoor.”

Davines
Davines is in de jaren tachtig opgericht door de Bollati familie in Parma. In hun laboratorium is gezocht naar goede haarverzorgingsproducten voor het hogere segment die meegaan met de trend. Zij zijn geïnspireerd door het Italiaanse perspectief van kunst, design, mode en levensstijl. “Alle ingrediënten zijn van hoogwaardige kwaliteit en puur natuur. De producten worden niet op dieren getest en zijn ontwikkeld met 100% duurzame energie.” Davines heeft kantoren in onder andere Parma, New York, Parijs en Londen en levert haar producten inmiddels in meer dan 70 landen over de hele wereld.