‘De betoverde fluit’

0
759
ballet
Foto: Jurgen Pillen

Balletvoorstelling Boogie Woogie – instituut voor kunst en cultuur – Theater De Storm: De wereld van ‘De betoverde fluit’
Op woensdag 13 april, aanvang 19:15 uur, vindt de grote 2-jaarlijkse balletvoorstelling van Boogie Woogie plaats in Theater De Storm in Winterswijk. Zoals altijd heeft de ballet en dansafdeling weer een prachtige avond voorbereid waaraan alle leerlingen meedoen, ieder op zijn of haar eigen niveau. Dit jaar nemen de dansers ons mee in de fantasiewereld van ‘De betoverde fluit’; er was eens een fluitspeler van Boogie Woogie die al fluit spelend de balletkinderen meenam op een reis onder water langs koraal, zeewier, schelpen en koningsvissen. Al dansend komen zij uiteindelijk in het heelal terecht. Na een tocht door de mist, langs de regenboog en tussen de druppels door wordt de voorstelling uiteindelijk afgesloten met de einddans.
Dans- en balletdocent Milly Klein is werkzaam in meerdere gemeenten. Naast de leerlingen van Boogie Woogie zullen daarom ook leerlingen van Kei-Fit uit Lichtenvoorde en leerlingen van ’t Hof uit Borculo meewerken aan deze uitvoering. Vanaf heden zijn kaarten á € 8 per persoon verkrijgbaar bij de balie van Boogie Woogie en aan de kassa van Theater De Storm. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen maar hebben wel een toegangsbewijs nodig. Van harte welkom!