De Heldin van Winterswijk

0
256
Heldin van Winterswijk - Shutterstock.

PvdA zoekt “De Heldin van Winterswijk”

Ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag 2020, afgelopen zondag 8 maart, is de Partij van de Arbeid in Winterswijk op zoek naar “De Heldin van Winterswijk”. Jaarlijks viert de PvdA Winterswijk de Internationale Vrouwendag. Zo is in het nabije verleden stilgestaan bij 100 jaar vrouwenkiesrecht én op Vrouwendag een lokaal symposium gehouden. Vorig jaar werd de afdeling Winterswijk van Vrouwen van Nu in het zonnetje gezet en verrast met een Rode Taart.

Nomineer jouw Heldin!
Dit jaar was op Internationale Vrouwendag de aftrap van de verkiezing “De Heldin van Winterswijk”. Alle Winterswijkers, vrouwen én mannen, kunnen meiden, dames en vrouwen nomineren voor deze titel. Het mag de buurvrouw zijn, een tante, moeder of oma óf een opvallende vrouw die Winterswijk mooier maakt. Vanzelfsprekend is voor de PvdA Winterswijk vooral de motivatie van belang; omschrijf dus goed waarom volgens jou de vrouw die jij nomineert tot “De Heldin van Winterswijk” moet worden gekroond.

Nominaties kun je sturen via email naar marijkehietkamp@gmail.com. De sluitingstermijn is 31 maart aanstaande. De Heldin van Winterswijk wordt beloond met een Rode Taart.