De Kwatta Kweeste in DRU

0
155

Zondag 17 juni Dru Cultuurfabriek Ulft Kwatta Kweeste: met het hele gezin op avontuur in het land van Oz

De Kwatta Kweeste, op avontuur in het land van Oz is een familievoorstelling voor bange avonturiers en avontuurlijke bangeriken. Een nieuw soort ervaringstheater van Theatergroep Kwatta waarbij je oren en ogen tekort komt. Op 17 juni om 15:00 is de Kwatta Kweeste eenmalig te zien in de Dru Cultuurfabriek in Ulft, met bijdragen van het Ulfts Mannenkoor en muzikanten van de Mawteni Foundation.

De Kwatta Kweeste is een voorstelling waarbij je niet rustig op je stoel zit, maar op reis gaat met het meisje Dorothy. Zij is verdwaald, vreselijk verdwaald in het land van Oz. Zij wil naar huis! Alleen de grote Mister Wizard schijnt haar te kunnen helpen. Maar waar is hij te vinden?

De voorstelling is nog volop in ontwikkeling en op 17 juni wordt de eerste proefballon opgelaten in de Dru Cultuurfabriek in Ulft. Een sneak preview van een bijzondere theater beleving voor het hele gezin vanaf 6 jaar. Wie gaat er mee op avontuur?
Concept en regie: Annelies van Wieringen Dramaturgie: Cecile Brommer Compositie en muziek: Jolle Roelofs Spel: Enzo Coenen, Tessa de Lange, Kaatje Kooij, Jolle Roelofs, Florian Slangen Muziek: Artur Vasnecovas, Ulfts Mannenkoor en muzikanten van de Mawteni Foundation Decor: Judith Hofland Kostuums: Jorine van Beek Gidsen: Rob van Baal, Denise Pippel, Sasha Slierendrecht, Miriam Voortman
Info en tickets: www.kwatta.info en www.drucultuurfabriek.nl